Šestiminutové video láká na Goty edici Hitmana
Novinka Šestiminutové video láká na Goty edici Hitmana

Šestiminutové video láká na Goty edici Hitmana

Michal Burian

Michal Burian

5

Vývojáři prozradí, v čem je Game of the Year edici Hitmana lepší a co vlastně přináší.

Reklama

Dánské nezávislé studio IO Interactive zveřejnilo šestiminutové video, které láká na Game of the Year edici Hitmana. Ta vyšla v listopadu letošního roku na PC, PlayStation a Xbox One.

Goty edice Hitmana obsahuje kompletní první sezónu epizodického dobrodružství Agenta 47 společně s novým obsahem a grafickým vylepšením. Novinky ve videu vysvětlí šéf vývoje Jacob Mikkelsen a jeho zástupce Eskil Mohl.

Nejprve se podíváme na obsahovou stránku hry. Goty edice přináší novou kampaň nazvanou Patient Zero. Hráči musejí navštívit různá místa z první sezóny Hitmana, aby se pokusili zastavit šíření nebezpečného viru. Poté se můžete pustit do třech nových Escalation kontraktů a k dispozici jsou i tři nové outfity a tři nové zbraně.

Co se grafického vylepšení týče, tak si vývojáři posvítili na lepší nasvícení a vylepšili barvy. Dvojice se ve videu dušuje, že Goty edice Hitmana běží v nativním rozlišení 4K a hráči si mohou vybrat, zda upřednostní grafiku nebo si raději zahrají s 60fps. Tohle vylepšení je samozřejmě dostupné pro všechny, nemusíte vlastnit Goty edici, stačí vám původní sezóna.

Pokud Hitmana ještě nevlastníte, tak do 5. ledna si můžete bezplatně zahrát pařížskou epizodu. Stačí vám k tomu si do PC, PlayStationu 4 nebo Xboxu One stáhnout prolog Hitmana, který je k dispozici zdarma. Součástí je i Holiday Pack z loňského roku. Více jsme psali zde.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama