Settlers: Kingdoms of Anteria nebude, místo něho zcela nová hra
Novinka Settlers: Kingdoms of Anteria nebude, místo něho zcela nová hra

Settlers: Kingdoms of Anteria nebude, místo něho zcela nová hra

Michal Burian

Michal Burian

1

Z ostatků nadějné budovatelské strategie vznikl projekt Champions of Anteria.

Reklama

Možná si vzpomenete na léto roku 2014, kdy společnosti Ubisoft a BlueByte oznámily nástupce legendární strategie Settlers. Hra nesla název Settlers: Kingdoms of Anteria a měla nabídnout postupné budování království a taktické bitvy. Zajímavostí byla možnost pozvat do hry až tři kamarády a ponořit se s nimi do dobrodružství zahrnující sbírání kořisti a objevování tajemných a nebezpečných míst země Anteria.

Bohužel z toho nic nebude. V září téhož roku Ubisoft spustil uzavřenou betu a ze zpětné vazby se dozvěděl, že se Settlers: Kingdoms of Anteria hráčům nelíbí. Není tak divu, že se BlueByte odmlčeli. Dnes ale přichází s novým oznámením. Settlers: Kingdoms of Anteria hodili za hlavu a z ostatků vznikla real-time strategie Champions of Anteria, kde dostanete pod kontrolu tři hrdiny z pěti. Každý hrdina bude jedinečný, ale dohromady trojice dokáže vykouzlit velmi zajímavá magická komba. Příběh se bude točit kolem cesty hrdinů do země Anteria, jež není taková, jakou si ji pamatují. Anterii musejí zachránit.

Champions of Anteria vyjde 30. srpna 2016 za 30 dolarů/euro na Steamu a Uplay.

Co se série Settlers týče, tak si dá opět delší pauzu, ale jednoho dne by se měla vrátit. Při čekání budete moci hrát právě Champions of Anteria.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama