Sex, drogy a rock’n’rol v akci Ride to Hell
Ride to Hell: Retribution Novinka Sex, drogy a rock’n’rol v akci Ride to Hell

Sex, drogy a rock’n’rol v akci Ride to Hell

Michal Burian

Michal Burian

34

Původně měla hra vyjít již v roce 2009. Nakonec se ji dočkáme až letos červnu a doprovodí ji další dva tituly.

Reklama

Vydavatelská společnost Deep Silver dnes odpoledne oznámila, že akce Ride to Hell byla přejmenovaná na Ride to Hell: Retribution a vyjde letos v červnu společně s Ride to Hell: Route 666.

Ride to Hell: Route 666 má na starost poněkud neznámé studio Black Forest Games (Giana Sisters Twisted Dreams), zatímco Retribution je v péči u tvůrčího celku Eutechnyx (Auto Club Revolution).

Příběh Ride to Hell: Retribution se odehrává v letech 1960, kdy dobou hýbe sex, drogy rock’n’rol, a zaměří se na Jakea Conwaye. Tem se chce pomstít brutálnímu motorkářskému gangu The Devil’s Hand. Půjde o akční adventuru, která je ve vývoji od roku 2008 a původně měla vyjít již v roce 2009.

V Route 666 bude náplní práce rekrutovat nové členy a vést svůj motorkářský gang na cestě z Chicaga do Los Angeles. Cesta to nebude jednoduchá, budete často bojovat. Hra vyjde letos v červnu v digitální podobě pro PC (Steam), PS3 a Xbox 360.

Jako by toho nebylo dost, Deep Silver chystají ještě mobilní verzi pojmenovanou Ride to Hell: Beatdown, jež je popisovaná jako rock’n’roll jízda bez pravidel. Více se o titulu dozvíme později.

Ride to Hell: Retribution vyjde letos 25. června v Severní Americe a 28. téhož měsíce v Evropě.

Níže ještě trailer a obrázky z Ride to Hell: Retribution.

Nové obrázky z Ride to Hell: Retribution

Pro porovnání obrázky z roku 2011

Dlouhý vývoj, který podle všeho neběžel podle plánu, se na hře výrazně podepsal. Minimálně po grafické stránce a fyzikální nepůjde o hru, která by se mohla v letošním roce rovnat s konkurenčními tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama