Seznam misí v Emergency 2012
Emergency 2012 Novinka Seznam misí v Emergency 2012

Seznam misí v Emergency 2012

Michal Burian

Michal Burian

8

Quadriga Games a Deep Silver odhalili kompletní seznam patnácti misí v real-time strategii (simulátor) záchranných jednotek Emergency 2012 + nová galerie.

Reklama

V Emergency 2012 na hráče bude čekat celkem patnáct misí, v nichž budou zachraňovat civilisty v roli záchranářských sborů, včetně hasičů, lékařů a speciálních jednotek. Bojovat nebudou pouze proti plamenům, ale také s hurikánem, silnými bouřkami nebo s radioaktivním odpadem.

Kolínská katedrálaMasivní hurikán zničil katedrálu.

Londýnský most v plamenechkvůli kluzkému povrchu havaroval kamion s palivem, který narazil do konstrukce mostu.

Anarchie v PařížiSilné bouřky způsobily velké škody, Eiffelova věž se zřítila a lidé v ulicích demonstrují proti nečinnosti vlády.

Oheň v BerlíněV Berlíně několik týdnů bojují proti neuvěřitelnému horku, které způsobí rozsáhlé požáry.

Pohroma v MatterhorneHora Matterhorn je z jedné strany kompletně zničena, za vše může eroze, jež způsobila nestabilitu půdy. V ohrožení je také městečko na úpatí hory.

Bouřky v HamburkuBouřky v Hamburku zaplavily přístav a jeho okolí.

Sněhová kalamita v MnichověMnichov je pohřben pod sněhem, obyvatelé města mají být evakuováni.

Havárie letadla v MoskvěVelké osobní letadlo se nestačilo vyhnout velkému krupobití a havarovalo na Rudém náměstí v Moskvě.

Frankfurt kontaminovánVelké poškození chladicí věže jaderné elektrárny způsobilo zřícení věže. Radioaktivní odpad unikl a vítr ho žene do obydlené části Frankfurtu.

Náboženští fanaticiNáboženská sekta na Malorce hlásí konec světa a připravuje se na spáchání hromadné sebevraždy.

Lavina zničila InnsbruckVelká lavina pohřbila město Innsbruck, pod tunami sněhu se nacházejí civilisté. Jedná se o misi rozdělenou do dvou částí. V první musíte zachránit město a následně zabezpečit řeku.

Atény v plamenechNa kopci Akropole v Aténách vypukl velký lesní požár. Mnoho lidé je v nebezpečí, plameny se blíží do obydlených oblastí.

Kromě výše zmíněných misí nabídne Emergency 2012 také volnou hru a kooperační multiplayer. Pokud se rozhodnete sáhnout po sběratelské verzi, tak budete mít k dispozici další tři mise, které se pro ostatní objeví pravděpodobně v nějakém dodatečném obsahu. Jedná se o následující mise:

Exploze v chemičceLesní požár v blízkosti chemického závodu se rychle blíží, pokud zasáhne chemičku, celý areál továrny bude zničen.

Hořící ropná skvrnaZ havarované cisterny uniká olej, který ohrožuje živočichy.

Záchranná operace v AmsterdamuVýznamní vědci z celého světa se sjíždějí do Amsterdamu na konferenci. To ale ještě netuší, že Amsterdam brzy zničí velký hurikán. Vašim úkolem bude zachránit vědce a také civilisty.

Emergency 2012 vychází v Evropě již 5. listopadu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama