Seznam vozů v Gran Turismu Sport se po vydání rozšíří
Gran Turismo Sport Novinka Seznam vozů v Gran Turismu Sport se po vydání rozšíří

Seznam vozů v Gran Turismu Sport se po vydání rozšíří

Michal Burian

Michal Burian

11

Jen nevíme, zda půjde o bezplatný nebo placený obsah.

Reklama

V letošním roce se příznivci závodních her nebudou nudit. Nedávno spatřil světlo světa titul Project Cars 2 a zítra vychází Forza Motorsport 7. Tím to ale nekončí, na cestě je ještě Gran Turismo Sport. A právě o něm se rozpovídal tvůrce Kazunori Yamauchi na PlayStation Blogu.

Gran Turismo Sport je zaměřeno hlavně na online závodění. Z toho důvodu bude výrazně menší i seznam vozů, s nimiž budete závodit. Krom jiného za to může ještě skutečnost, že pro tuhle hru byly všechny modely znovu vytvořeny, a ne použity ty staré z PS3 verze.

V době vydání bude v GT Sport zhruba 150 aut rozdělených do různých soutěžních kategorií šampionátu FIA. Pokud se vám to zdá málo, tak časem bude seznam rozšířen o další kousky. Yamauchi bohužel nespecifikoval, zda půjde o aktualizaci nebo placený dodatečný obsah. V GT6 byly všechna DLC zdarma, zatímco u GT5 to byla směska placeného a bezplatného obsahu. Avšak Gran Turismo Sport nemá mít žádné mikrotransakce, tak uvidíme, jakou strategii postupného rozšiřování Sony zvolila.

Gran Turismo Sport vychází 17. října na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama