Seznámení s mapou Rift do Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Seznámení s mapou Rift do Call of Duty: Black Ops 3

Seznámení s mapou Rift do Call of Duty: Black Ops 3

Michal Burian

Michal Burian

1

Futuristický vojenský komplex zasazený nad aktivní kalderu.

Reklama

Seznamte se s první ze čtyř multiplayerových map, které přidá dodatečný balíček Eclipse. Jde o mapu Rift, futuristický vojenský komplex zasazený nad aktivní kalderu.

Mezi dalšími bude Spire, sub-orbitální terminál zasazen vysoko do oblak. Jedná se o víceúrovňový komplex, kde se hlavně bojuje na velké vzdálenosti. Pozor kam šlapete, jelikož zde hrozí riziko smrtelného pádu mimo mapu. Knockout je název další mapy, která tentokrát hráče zavede do tradičního šaolinského chrámu. Mapa o střední velikosti bude hlavně sázet na boje v úzkých prostorách. Poslední multiplayerová mapa Verge bude určitě povědomá veteránům z World at War, jelikož se jedná o předělávku populárního Banzai. Tentokrát se podíváme do post-apokalyptického bojiště dvou nepřátelských frakcí.

Samozřejmě nebude chybět ani další část zombíků. Naše čtveřice hrdinů (Dempsey, Nikolai, Takeo a Richtofen) se opět podívá do Pacifiku, respektive do tajné biologické laboratoře Divize 9. Neúspěšné testování elementu 115 způsobilo, že Japonci zamořili celý areál zombíky. Zetsubou No Shima představí nové variace zombíků, způsoby dopravy a smrtelné pasti. Stejně jako předešlé mapy, tak i zde bude nový příběhový úkol pohybující se kolem mladého Takea Masaki.

DLC Elipse vyjde 19. dubna pro PlayStation 4 a o měsíc později pro Xbox One a PC. Poté by měla být dostupná i PS3 verze, stejně jako v případě prvního balíčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama