Seznamka s dalšími třemi hrdiny akce Agents of Mayhem
Agents of Mayhem Novinka Seznamka s dalšími třemi hrdiny akce Agents of Mayhem

Seznamka s dalšími třemi hrdiny akce Agents of Mayhem

Michal Burian

Michal Burian

Dnes se seznámíme s týmem Bombshells. Ten tvoří Joule, Rama a Redcard.

Reklama

Bláznivá akce vyžaduje bláznivé hratelné postavy. Studio Volition využívá svět Saints Row k vytvoření nové střílečky. V Agents of Mayhem budeme vybírat minimálně z 12 hrdinů, do bitvy si ale můžete vzít vždy maximálně tři z nich. Ale půjde mezi nimi libovolně přepínat.

Před pár měsíci nám byla představena první trojice - Hollywood, Fortune a Hardtack spadající k frakci Franchise Force. Dnes se seznámíme s týmem Bombshells. Ten tvoří Joule, Rama a Redcard.

Nejprve se detailněji podíváme na prostřední hrdinku. Rama není žádnou novinkou. Víme o ní, že bude protivníky zastrašovat svým lukem. Když se ji daří, dokáže po omezenou dobu střílet jeden šíp za druhým díky schopnosti Deadshot. V tomhle je hodně nebezpečná. Nepřátelé dokáže překvapit i rychlostí, její šípy často proniknou i do tvrdých brnění a štítů.

Další kandidátkou je Joule. Nenechte se zmást, tahle kráska vypadá nevinně, ale za pozlátkem a netradičním projevem najdeme šikovnou ženštinu specializující se na robotické inženýrství. Video prezentuje její střelnou věž a také výbuchy, kterých nebude ve světě Agents of Mayhem nikdy málo.

Na závěr jsem si nechal chlapa. Redcard je od pohledu drsňák. Najevo to dává především svým postojem a zbraní Hooligan.

V titulu Agents of Mayhem budete hrát za skupinku různorodých super-agentů z celého světa, kteří bojují proti super-padoušské organizace Legion, která chce zničit Soul. Líbí se vám námět? Tak to menší varování. Tahle sranda bude čistě pro jednoho hráče a bude se hrát z pohledu třetí osoby. Libovolně vám umožní přepínat mezi třemi super-agenty ve svém týmu, přičemž každý agent má svůj unikátní herní styl, speciální schopnosti a možnosti pohybu.

Agents of Mayhem vyjde 18. srpna letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama