Seznamte se detailně s příběhovým rozšířením Assassin’s Creed 4
Novinka Seznamte se detailně s příběhovým rozšířením Assassin’s Creed 4

Seznamte se detailně s příběhovým rozšířením Assassin’s Creed 4

Michal Burian

Michal Burian

26

Launch trailer, prvních deset minut z hraní a k tomu potřebné informace o Freedom Cry DLC.

Reklama

Od dnešního dne bude první příběhového rozšíření s názvem Freedom Cry dostupné pro PC, Xbox 360 a Xbox One verze Assassin’s Creed IV: Black Flag. Majitelé PlayStation 3 a PlayStation 4 verzí si musejí počkat do zítřka na aktualizaci evropského PlayStation Network.

Ve Freedom Cry na vás čeká boj za práva otroků. V devíti nových misích se vžijete do bývalého otroka Adéwalého, prvního Edwardova společníka, který bude čelit své minulosti. Příběh se odehrává 15 let po skončení původního Black Flag v 18. století na Haiti. Adewalé se stal neohroženým pirátem s vlastní posádkou a disponuje obrovskou mačetou a mušketou. Jeho hlavním úkolem bude osvobozovat otroky na plantážích. Následně se vydá na otevřené moře.

”Příběh Freedom Cry sleduje život Adéwalého, prvního Edwardova společníka, 15 let po událostech původního příběhu. Mimo to se také vrátí jedna ze starých postav a ‘známý předmět’,” vysvětluje kreativní ředitel Pincombe. “V kůži Adéwalého si budete muset zvyknout na nový, rušný život. Noví nepřátelé, nové prostředí. Port-au-Prince je Francouzkou kolonií, které v původním Black Flag nebyly, tudíž jde o zcela novou věc.”

Freedom Cry DLC je součástí Season Passu (20 euro). Dá se koupit i samostatně za dosud nestanovenou cenu. Na Wii U DLC nevyjde, stejně jako ostatní balíčky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama