Seznamte se s druhým lovcem z Evolve
Evolve Novinka Seznamte se s druhým lovcem z Evolve

Seznamte se s druhým lovcem z Evolve

Michal Burian

Michal Burian

2

Vousatý stařík má k dispozici samopal, harpunu, silové pole a speciální hroty, které zapichuje do země.

Reklama

Kooperativní střílečka Evolve od tvůrců Left 4 Dead se postupně představuje a odhaluje jednotlivé herní třídy, které budou společně bojovat proti obřímu a nebezpečnému Goliáši, stejně tak jim budou dělat starosti nejrůznější zvířata planety Sheara.

Včera byl představen lovec Markov, který je přiřazen do třídy assault. Dnes tu máme dalšího lovce, vousatý stařík Griffin je trapper a je expertem na lov. Jeho úkolem v týmu je odhalit monstrum. K dispozici má velkou harpunu, která se zapíchne do kůže Goliáše a Griffin ho na určitou dobu může udržet na místě.

Krom toho zapichuje Griffin do země speciální hroty, které monitorují Goliáše. Jeho pohyb se pak zobrazuje všem hráčům na mapě, pokud je monstrum v dosahu hrotů.

Aby mohl Griffin lovit, musí mít pochopitelně i nějakou zbraň. V jeho výbavě nalezneme ještě praktický samopal - vhodný na střední vzdálenost. Dále je tu silové pole, které zabraňuje nepříteli opustit danou oblast. Jde pravděpodobně o nejužitečnější nástroj tohoto lovce, který může zásadním způsobem rozhodnout bitvu.

Za Griffina by tak podle všeho měli hrát zkušení hráči se strategickým a taktickým myšlením. Ve spojení s harpunou je silové pole hodně užitečné.

Připomeňme, že v Evolve budou celkem čtyři různé třídy: assault, trapper, support a medic. V příštích dnech se nám představí ještě support a medic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama