Seznamte se s hlavním záporákem Far Cry 5
Far Cry 5 Novinka Seznamte se s hlavním záporákem Far Cry 5

Seznamte se s hlavním záporákem Far Cry 5

Michal Burian

Michal Burian

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Filmeček vás seznámí s největším gaunerem série Far Cry. Souhlasil by šílený Vaas z trojky?

Reklama

Necelý měsíc před vydáním Far Cry 5 začíná Ubisoft tlačit na pilu a velmi často nás upozorňuje na svou novinku. Nedávno jsme měli možnost poznat jednotlivé hrdiny, s kterými budeme moci v americké Montaně spolupracovat. Dnes se na řadu dostává hlavní záporák. Seznamte se s Josephem Seedem, vůdcem fanatického kultu The Project at Eden’s Gate, jenž prorokuje soudný den, potažmo konec svět.

Joseph Seed je charismatický prorok a jeho oddaní jsou známí jako The Heralds - John a Faith. Eden's Gate postupně infiltruje všechny sféry dříve poklidného života místních obyvatel a v době vašeho příchodu se kult snaží násilím ovládnout celý region Hope County. Proto musíte rozpoutat povstání a odpor obyvatel, abyste osvobodili sužovanou komunitu. Právě to je váš úkol, hrát budete za zástupce šerifa, který vás pověřil těžkým úkolem, musíte zatknout Josepha, vůdce fanatického kultu. Dokážete to?

K představení Josepha Seeda použil Ubisoft live action trailer se skutečnými herci. Jak vidno, posluhovači mu jsou naprosto oddáni. Podle vydavatele je Joseph největším gaunerem série Far Cry. Vaas z Far Cry 3 by určitě nesouhlasil.

„Za každým záporákem stojí běžný člověk s neuvěřitelným příběhem. Tento příběh je o cestě Josefa Seeda před tím, než se z něj stal Otec. Před tím, než se otec Jerome musel vzdát svého postavení pastýře duší v Hope County.“

Ve videu si můžete zapnout české titulky.

Pro nedočkavce zveřejnil americký server IGN ještě nové gameplay video z vedlejší mise Spray and Pray. Jde o závod s časem, musíte zničit cíle.

Far Cry 5 vyjde 27. března 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama