Seznamte se s královstvím Trei’kur ze Star Ocean 5
Novinka Seznamte se s královstvím Trei’kur ze Star Ocean 5

Seznamte se s královstvím Trei’kur ze Star Ocean 5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Čtveřice trailerů toho ale o hře prozradí mnohem více a čeká vás i nová galerie obrázků.

Reklama

Star Ocean: Integrity and Faithlessness u nás vyjde pro PlayStation 4 začátkem prázdnin, konkrétně 1. července. Amerika se hry dočká klasicky o pár dní dříve a v Japonsku ji už ve verzi pro PS4 dávno hrají. Na rozdíl od západu je zde k mání také PS3 verze, ta ale na nakonec hranice země zapadajícího slunce neopustí.

Vzhledem k tomu, že se vydání opravdu blíží (a také se blíží letošní E3), připravil Square Enix několik nových trailerů, lokalizovaných do angličtiny a také se pochlubil několika novými screenshoty ze západní verze hry.

První video představuje království Trei'kur, které se jejich obyvatelé snaží vykreslit jako vyložený ráj na zemi. Bohužel je většina země vyprahlou pouští a malý kus úrodné půdy přináší příliš málo užitku, aby dokázal pokrýt poptávku plodin. Nedostatek přírodních zdrojů je hlavní důvod, proč v současné době tato země válčí se sousedním královstvím Resulia.

Další z trailerů je vyloženě o možnostech, které máte na planetě Faykreed IV. Od výroby předmětů, přes vedlejší úkoly až po procházení dungeonů. Vašemu dobrodružství se meze nekladou.

Druhou dvojici trailerů se nám představí dvě další herní postavy. První je Anne, která svým vzhledem působí, jako že má nervy z oceli a vše řeší s ledovým klidem. Ve skutečnosti je jedním z nejlaskavějších lidí, které ve hře potkáte. Příkladem může být její láska ke kočkám, která prý "hoří jasněji než různá souhvězdí".

Dalším na řadě je Emmerson. Tento hrůzu budící společník Anny si vždy dokáže najít nějakou tu láhev alkoholu a holdovat ženám. A ačkoli je pak snadné jej zaměnit za prostořekého playboye, dokáže se rychle změnit v muže činu.

Království Trei'kur

Gameplay

Anne

Emmerson

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama