Seznamte se s městem Harran z Dying Light
Dying Light Novinka Seznamte se s městem Harran z Dying Light

Seznamte se s městem Harran z Dying Light

Michal Burian

Michal Burian

19

Nastudujte si mapu, abyste znali uličky nazpaměť a dokázali utéct před zombie apokalypsou <strong>+ nové obrázky města</strong>.

Reklama

Nová herní značka se musí dostat do podvědomí lidí, jinak o ní nebudou mít hráči zájem a neprodá se dostatečné množství kusů, myslí si Techland s Warner Bros. Alespoň to tak vypadá, nejen, že nás neustále bombardují novými gameplay záběry, které mají desítky minut, ale vytvořili i oficiální stránku pro město Harran. Právě v tomhle fiktivním městě inspirovaného architekturou z Evropy a Středního východu se bude Dying Light odehrávat.

My hráči se tak můžete s městem Harran detailněji seznámit a prohlédnout si mapu, abychom znali na nazpaměť všechny uličky a dokázali utéct před zombie apokalypsou. Krom mapy a nových obrázků nabízí homepage i novinky z města, kde vypukla epidemie, a informace o památkách. K návštěvě Harranu vás může zlákat muzeum, věz, městská radnice, stará sýpka a další historické památky. Odváží se ale do města nějaký turista, když jsou všude krvelační zombíci?

My rozhodně ano, šanci dostaneme 27. ledna na PC, PS4 a Xbox One.

Nové obrázky města

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama