Seznamte se s městem New Bordeaux z Mafie 3
Novinka Seznamte se s městem New Bordeaux z Mafie 3

Seznamte se s městem New Bordeaux z Mafie 3

Michal Burian

Michal Burian

45

Co se skrývá pod povrchem každé z deseti čtvrtí New Bordeaux? <strong>Seznamte se s Vitem Scalettou</strong>.

Reklama

Další nové video z Mafie 3, tentokrát nám není detailněji představena jedna z důležitých postav, nýbrž město New Bordeaux.

"V roce 1971 americký senátní výbor vyslechl zpravodajce CIA, který Lincolna Claye řídil během jeho prodloužené služby ve Vietnamu. Donovanovy nahrávky odhalují zanícený vřed zločinu a korupce, který požíral město pod nadvládou italské mafie. Na prvních šesti nahrávkách Donovan odkrývá, co všechno se skrývalo pod povrchem každé z deseti čtvrtí New Bordeaux"

V druhém videu se seznámíme s Vitem Scalettou. Hrdina druhého dílu prošel řadou pater v mafiánských kruzích a byl svědkem spousty věcí. Muž s pohnutou minulostí, jehož Komise z Empire Bay vypakovala do New Bordeaux. Muž vázaný slibem věrnosti i na pokraji zhroucení. Co ho nakonec přiměje postavit se italské mafii, které sloužil celý svůj život? Lincoln Clay – a touha po odplatě.

Pokud si hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, ať už ve standardní, Deluxe nebo sběratelské edici, získáte zdarma exkluzivní dárek v podobě tajemného černého hrníčku s logem hry. Proč je tajemný? Najdete v něm překvapení, které vám již brzy odhalíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama