Seznamte se s obsazením akce Tokyo Ghoul: re Call to Exist
Novinka Seznamte se s obsazením akce Tokyo Ghoul: re Call to Exist

Seznamte se s obsazením akce Tokyo Ghoul: re Call to Exist

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Čekají vás Shu Tsukiyama, Nishiki Nishio, Touka Kirishima a další hratelné postavy.

Reklama

Příběh hry Tokyo Ghoul: re Call to Exist je velmi jednoduchý. Zúčastníte se válečného konfliktu mezi ghúly a holubicemi (členy speciálně vycvičené policejní jednotky), odehrávající se v ulicích největší japonské metropole, což asi všichni fanoušci předlohy dobře ví.

Tento titul totiž vychází z populární hororové mangy Tokyo Ghoul a spojuje v sobě postavy ze sérií Tokyo Ghoul, Tokyo Ghoul √A a Tokyo Ghoul: re. Jedinečnou kooperativní akci si ale půjde vychutnat také v podobě single playerových bitev a na vás už je jen zvolit tu "správnou" stranu. Postavíte se raději za lidi nebo se přidáte ke ghúlům, toužícím po lidském mase?

Abyste měli rozhodování jednodušší, nabízíme vám níže výčet, a nový trailer, několika hratelných postav, ze kterých budete mít v Tokyo Ghoul: re Call to Exist na výběr. na konci traileru si ještě užijte krásný výčet bossů. Kromě Kanekiho Kena budete moci hrát za (záměrně je nechávám anglický přepis jmen, tak jak budou uvedena ve hře):

  • proslulý Gurmán Shu Tsukiyama
  • Had Nishiki Nishio
  • manažerka kavárny Touka Kirishima
  • velmi silný Naki
  • Černý králík Ayato Kirishima
  • bývalý vyšetřovatel Seidou Takizawa, jinak známý jako Sova

Tokyo Ghoul: re Call to Exist nabízí rychlou akci a jediný cíl, přežít. Fanoušci mangy a anime si ve válce ghúlů a vyšetřovatelů, známých jako holubice, vyberou stranu a zvolí jedinečnou postavu. Každý z nabízených účastníků boje ovládá originální schopnostmi, prezentované u ghúlů drápem, a nebo zbraně, pojmenované Quinque. Pak se proti můžete vrhnout prostřednictvím online zápasů čtyř proti čtyřem. Dále bude na výběr online kooperace, survival režim nebo hodnocené zápasy.

Tokio Ghoul: re Call for Exist vychází v Japonsku pro PlayStation 4 již 14. listopadu a o jeden den později pro PlayStation 4 a pro PC (pouze digitálně přes Steam) v Severní Americe a v Evropě.

Jen tak mimochodem, která strana je vám v anime nebo manze bližší? Pokud jde o mne, mám jasno.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama