Tokyo Ghoul: re Call to Exist zve na setkání s holubicemi
Novinka Tokyo Ghoul: re Call to Exist zve na setkání s holubicemi

Tokyo Ghoul: re Call to Exist zve na setkání s holubicemi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Termín vydání hry padl na 15. listopadu.

Reklama

Ve hře Tokyo Ghoul: re Call to Exist probíhá v ulicích největší japonské metropole otevřená válka o přežití mezi ghúly a speciálními vyšetřovateli. Děj hry jen vzdáleně připomíná svou předlohu, populární hororovou mangu Tokyo Ghoul, ale jde o první herní adaptaci, která vyjde na západě a spojuje dohromady postavy ze série Tokyo Ghoul, Tokyo Ghoul √A a Tokyo Ghoul: re do jedné šílené kooperativní nebo single-playerové akce.

Vydání Tokyo Ghoul: re Call for Exist je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 na 14. listopadu, ale v Severní Americe a v Evropě se hry dočkáme pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Steam) relativně rychle, tedy už na druhý den 15. listopad.

Bandai Namco nám ale nabízí relativně s předstihem lepší pohled na další postavy, se kterými si budete moci v Tokyo Ghoul: re Call to Exist zahrát. Tentokrát se o vaši pozornost zaslouží členové jednotky pro potírání ghúlů, agentury, která je vládou pověřena vyšetřováním ghúlích zločinů. Nové video se zaměřuje na některé z vyšetřovatelů, kteří pochází z různých série mangy a z různých úrovní agentury. Mezi asi nejzajímavější postavy můžeme jistě přiřadit Kotaro Amona, Juzou Suzuyu, Kisho Arimu a Toru Mutsuki. Ve videu ale uvidíme také přidružené vyšetřovatele speciální třídy Akiru Mada, Haise Sasakiho a Kuki Urie a nakonec u vyšetřovatele druhé úrovně Ginshi Shirazu a Saiko Yonebayashi.

Níže se již podívejte na slíbený trailer ze hry Tokyo Ghoul:re Call to Exist, nazvaný jednoduše Commission of Counter Ghoul Investigators.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama