Seznamte se s orky z pouště v Heroes VII
Novinka Seznamte se s orky z pouště v Heroes VII

Seznamte se s orky z pouště v Heroes VII

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

Po delší době se konečně na světlo světa dostaly všechny informace o hradu Tvrze <strong>+ screenshoty a remodel jednotek Lich a Vampire</strong>.

Reklama

Po dlouhém čekání nám Limbic Entertaiment konečně představil poslední zbývající rasu. O tom, že se bude jednat o skřety, jsme věděli už od úplného odhalení, ale o složení jednotek a jejich vzhledu jsme se dozvěděli až teď. Tvůrci mají velké ambice ohledně hry a chtějí dotáhnout hru k dokonalosti. Jedna z takových strategií je naslouchání fanouškům, kteří vývojářům sdělili, co by ve hře chtěli nebo naopak. Jedna z takových věcí byl systém surovin ze šestého dílu, kde došlo ke snížení počtu surovin na pouhé tři + zlato. Názory hráčů se dotkly i samotných frakcí a jednotek ve hře. Mnoho hráčů apelovalo, aby se složení jednotek podobalo více třetímu dílu. A stalo se. Přivítejte starého dobrého známého, monstrum Behemota.

Nyní již k samotné frakci a její historii: Skřeti byli vytvořeni během velkého vpádu démonu do Ashanu. Žádná Aliance nedokázala řádění démonu zabránit, a proto čarodějové ze Stříbrných měst sáhli po šokujících experimentech, kdy křížili démony a lidské trestance nebo otroky. Výsledkem byli právě skřeti. Po vyhnání démonů z Ashanu se stali skřeti otroky a pracovní sílou lidí. Po velké vzpouře se rozutekli do všech koutů světa. Hlavně na ostrovy Pao nebo do pouště Sahaara. Právě saharští skřeti budou Ivanovými spojenci v boji o korunu Sokolí říše. Krev démonů, která proudí skřetům v žilách, propůjčuje této frakci velké výhody a dostanou celé armády do krvavého běsnění.

Složení jednotek (názvy v závorce jsou vylepšené verze):

Kmenové jednotky: Brute (Crusher), Harpy (Fury), Gnoll (Gnoll Hunter)

Elitní jednotky: Centaur (Centaur Marauder), Sand Wyvern (Venomous Wyvern), Basilik Rider (Basilik Lancer)

Šampionské jednotky: Cyclop (Enraged Cyclop), Behemot (Ancient Behemot)

Na závěr zde mám hromadu screenshotů a artworku se skřety. Mezi nimi však můžete najít i nákres, jak budou vypadat přemodelovaný Lich a Vampire, které fanoušci sami zvolili ve dvoudenním hlasování. Jak můžete vidět, vývojáři hodně dávají na rady a požadavky komunity. Doufejme, že se nový díl této povedené tahové strategie vyvede a všechny nápady od komunity nepřijdou vniveč. Hra pořád nemá přesné stanovené datum vydání, ale počítá se pstále s koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama