Seznamte se s třemi hrdiny Agents of Mayhem
Agents of Mayhem Novinka Seznamte se s třemi hrdiny Agents of Mayhem

Seznamte se s třemi hrdiny Agents of Mayhem

Michal Burian

Michal Burian

2

Bláznivá singleplayerová střílečka od tvůrců Saints Row představuje tři postavy spadající do Franchise Force.

Reklama

Na nefalšované pokračování střelené série Saints Row si budeme muset počkat. Místo něho totiž ve studiu Volition kutí Agents of Mayhem. Fanoušci Saints Row se ale nemusejí bát, Agents of Mayhem jde ve šlépějích svého předchůdce a možná ho v něčem i předčí. Bude to ale v tom bláznovství? To se teprve uvidí.

Něco málo naznačí nový trailer. Ten představuje trojici herních postav spadající do Franchise Force: Hollywood, Fortune a Hardtack. Hollywood pochází z Kalifornie a jde o aspiračního herce, lovce odměn a televizní hvězdu z reality show. Jak se sami můžete přesvědčit, právě on by měl být tím, který vás při hraní nejednou rozesměje. Hodit se bude ale i v bitvě, na krátkou dobu dokáže být nezranitelný a při tom mít neomezený počet nábojů v zásobníku.

Fortune je o něco vážnější. Má velké zkušenosti s bojem, ve své domovské Brazílii byla notoricky známým moderním pirátem, který si počíhal na každé zajímavé vzdušné plavidlo. Se svým životem se ale rozloučila a připojila se k boji proti frakci Legion. Další zajímavostí je její dron pojmenovaný Glory. Dron bude Fortunu všude doprovázet a hlavně pomáhat v bitvě.

Posledním jmenovaným je Hardtack. Od pohledu drsný chlapík, který má schopnost házet výbušné miny do všech směrů. Krom toho jeho další schopnost dokáže uvěznit protivníky v bublině.

Při výčtu hrdinů nemůžeme zapomenout ani na Ramu. Ta sice není součástí videa, ale byla již dříve potvrzena. Protivníky bude zastrašovat svým lukem, když se ji daří, dokáže po omezenou dobu střílet jeden šíp za druhým. V tomhle je hodně nebezpečná.

To by byla čtveřice hrdinů akce Agents of Mayhem, o kterých do dnešního dne víme. Jisté je, že jich bude mnohem víc (minimálně 12). Do bitvy si ale budete moci zvolit pouze tři z nich. Výhodou je, že mezi vybranou trojicí budete moci libovolně přepínat. Každá postava bude oplývat různými schopnostmi a svéráznými herními styly, lze je dále vylepšovat.

Agents of Mayhem se točí okolo konfliktu dvou frakcí. Agenti tvoří skupinu MAYHEM, což je zkratka pro Multinational AgencY for Hunting Evil Masterminds. Tato frakce je financovaná korporací Ultor, kterou můžete znát ze Saints Row i Red Faction, a proti ní stojí nepřátelská skupina padouchů LEGION, tedy League of Evil Gentlemen Intent On Obliterating Nations. Ta už stihla zaútočit na různé národy světa a nyní pod vedením jistého Doctora Babylona chystá devastující útok na jihokorejský Soul, čemuž se samozřejmě snaží zabránit MAYHEM. A právě v Soulu se hra odehrává.

Agents of Mayhem vyjde 15. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama