Shadow of Mordor nejrychleji prodávanou hrou z universa Pána prstenů
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Shadow of Mordor nejrychleji prodávanou hrou z universa Pána prstenů

Shadow of Mordor nejrychleji prodávanou hrou z universa Pána prstenů

Michal Burian

Michal Burian

41

Minulý týden to ale nestačilo, britskému žebříčku stále vévodí FIFA 15.

Reklama

Akční adventura s RPG prvky Middle-earth: Shadow of Mordor si vede dobře nejen v recenzích (u nás 9/10), ale i u samotných hráčů. Svědčí o tom vcelku nadšené uživatelské recenze, komentáře a především prodeje. Ve Velké Británii se Shadow of Mordor stal nejrychleji prodávanou hrou z universa Pána prstenů. Pravda, moc to nepřekvapí, ze Středozemě jsme mohli hrát zatím jen méně kvalitní kousky jako Lord of the Rings od Warner Bros nebo kostičkovou podobu od TT Games.

U Shadow of Mordor se nejlépe prodávaly konzolové verze - 56 procent má podíl PS4, 41 procent Xbox One a zbylé tři PC. Do auditu nejsou započítávány digitální verze.

I přesto to nestačilo na první místo, prodávanější se v UK stala FIFA 15, která se stále drží na prvním místě. Prodeje jí ale klesly o 70 procent. V minulém týdnu rovněž debutovala Forza Horizon 2. Ta se usadila na třetím místě (73 procent Xbox One, 27 procent X360).

FIFA 15 (pokles o 70%) Middle-earth: Shadow of Mordor Forza Horizon 2 Super Smash Bros Destiny (pokles o 30%) Minecraft: PlayStation Edition (nárůst o 176%) Disney Infinity 2.0 (pokles o 26%) Minecraft: Xbox Edition (+/- 0%) Call of Duty: Ghosts (pokles o 12%) The Sims 4 (pokles o 18%) Watch Dogs (pokles o 28%) The LEGO Movie Videogame Plants vs Zombies: Garden Warfare Grand Theft Auto V The Last of Us Remastered Tomodachi Life LEGO Marvel Super Heroes Terraria Fantasy Life Frozen: Olaf’s Quest

Pokud hledáte adventuru Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, tak ta se usadila až na 27. místě. O detektivku na ostrovech zatím moc velký zájem není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama