Shadow of the Tomb Raider nejtěžším dílem série
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider nejtěžším dílem série

Shadow of the Tomb Raider nejtěžším dílem série

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nejtěžší Tomb Raider všech Tomb Raiderů. I řešení hádanek v hrobkách bude těžké a smrt bude hráče mrzet.

Reklama

V chystaném Shadow of the Tomb Raider si archeoložka Lara Croft projde nejtěžší zkouškou svého dosavadního života. V restartu série se učila hledat poklady a zabíjet, zatímco v Rise of the Tomb Raider už byla zkušenější. Letos se Lara naučí přežít ve smrtícím prostředí džungle, překonat děsivé nástrahy hrobek a vytrvat v těch nejtěžších chvílích. To vše bude mít za následek přerod v hrdinu známou jako Tomb Raider, jenž musí zachránit svět před mayskou apokalypsou.

Daniel Chayer-Bisson, šéf vývoje ve studiu Eidos Montreal, se o Shadow of the Tomb Raider rozpovídal v papírovém magazínu EDGE a prozradil, že Shadow of the Tomb Raider bude nejtěžším dílem celé série.

„Bude to nejtěžší Tomb Raider všech Tomb Raiderů,“ řekl Daniel Chayer-Bisson a vysvětlil, že obtížnost je definovaná tím, jak je Lara zkušená. V Shadow of the Tomb Raider je mnohem zkušenější, což se promítne do celkové obtížnosti hry. Dokonce i hádanky v hrobkách mají být velmi těžké. Když selžete, Lara zemře. Smrt na hlavním hrdinku bude číhat i jinde a checkpointy mají být tentokrát daleko od sebe, aby každá smrt hráče mrzela.

Tak uvidíme, zda tomu tak skutečně bude. Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Za dva týdny v rámci E3 v Los Angeles uvidíme první gameplay záběry. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama