Shadow of the Tomb Raider prezentuje arzenál zbraní a odhaluje New Game Plus
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider prezentuje arzenál zbraní a odhaluje New Game Plus

Shadow of the Tomb Raider prezentuje arzenál zbraní a odhaluje New Game Plus

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V New Game Plus budou dostupné tři různé cesty, které podpoří styl vašeho hraní.

Reklama

Reklamní masáž na Shadow of the Tomb Raider je v plném proudu. Společnost Square Enix pravidelně zveřejňuje krátká gameplay videa, aby nalákala hráče na nejnovější dobrodružství archeoložky Lary Croft. Dnes se podíváme na další rychlý sestřih. Ten se zaměřil na arzenál zbraní, které bude mít hlavní hrdina k dispozici po celou dobu hry. Především jde o ikonický luk, využit byl i v předešlých dílech, společně se zbraněmi zahrnující pistole, samopaly a útočné pušky. Během půl minuty se přesvědčíte o tom, že výprava Lary Croft do džungle bude hodně brutální. To už ukázaly záběry zaměřené na takedowny.

Po dohrání Shadow of the Tomb Raider si budete moci hru pustit znovu v módu New Game Plus a užít si pátrání po pokladech a souboj se žoldáky s lepším vybavením v odlišném herním stylu. V New Game Plus vám zůstanou všechny získané dovednosti, všechny zbraně, veškeré outfity, všechna vylepšení a veškeré vybavení. Zároveň si zvolíte jeden ze tří dostupných herních stylů.

Path of the Serpent (Cesta hada) klade důraz na stealth a léčky. Protivníky budete postupně a potichu likvidovat. Využít k tomu můžete různé nástrahy a v řadách nepřítele vyvolat chaos. Hodit se vám bude bláto k zamaskování. Pomůže vám splynout s džunglí a nepozorovaně zaútočit. Path of the Jaguar (Cesta jaguára) se soustředí na lov a boj. S nepřáteli budete bojovat za pomoci bezkonkurenční zuřivosti a roztrháte je klidně i nožem.

Poslední dostupnou cestou v New Game Plus režimu je Path of the Eagle (Cesta orla). Už z názvu je patrné, že se zaměřila na průzkum, lezení a vynalézavost. Své protivníky budete sledovat z dálky a v ten nejlepší možností okamžik zaútočíte, třeba lukem.

Každá z nabízených cest nabízí řadu odměn, které podpoří a vylepší váš vybraný styl. Zároveň zavrhnou nové dovednosti, například hněv jaguára nebo oči orla, společně se specifickými zbraněmi a oblečením.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Níže pro vás máme ještě video od IGN, které ukazuje, jakou evolucí hra prošla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama