Shadow of the Tomb Raider přibližuje boj
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider přibližuje boj

Shadow of the Tomb Raider přibližuje boj

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Lara Croft splyne s prostředím. Bude z ní skutečný Predátor.

Reklama

Dnes už podruhé píšeme o Shadow of the Tomb Raider. Nejprve jsme vám nabídli prvních 15 minut z hraní. Tentokrát tu máme video od Square Enix, respektive studia Eidos Montreal. Vývojáři se nám rozhodli přiblížit boj. Ten bude tentokrát hodně zaměřen na maskování. Zkušená archeoložka Lara Croft bude využívat prostředí, s kterým splyne. Útoky hlavní hrdinky jsou rychlé a docela brutální (video potvrzuje, že tohle bude nejbrutálnější a zároveň nejtěžší díl série).

Tvůrci si představují, že hráči budou vyčkávat, rychle protivníka zabíjí a poté se opět stáhnou a ukryjí. Zajímavě vypadají útoky ze stromu, kdy Lara zmate protivníka a ten v panice zastřelí vlastního.

Podobným způsobem nám byly představeny temné hrobky, krásný svět nebo nebezpečné slaňování, lezení a skákání.

Shadow of the Tomb Raider je vyvrcholením restartu Tomb Raider, který započal v roce 2013. První dva díly vytvořilo studio Crystal Dynamics, zatímco třetí si vzal na starost Eidos Montreal. V Crystal Dynamics se totiž soustředí na novou hru, ve spolupráci se Square Enix a Marvelem chystají The Avengers.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama