Shadow of the Tomb Raider vyjde v polovině září
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider vyjde v polovině září

Shadow of the Tomb Raider vyjde v polovině září

Michal Burian

Michal Burian

53
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Square Enix připravují na zítra představení nového dobrodružství Lary Croft. Uvnitř teaser z kina.

Reklama

Aktualizace: Square Enix začínají lákat na Shadow of the Tomb Raider, před premiérou filmu Tomb Raider se objevil krátký teaser na nové herní dobrodružství Lary Croft. Zatím máme teaser jen ve špatné kvalitě.

Původní zpráva: Zítra ve dvě hodiny odpoledne našeho času bude oficiálně představeno nového dobrodružství archeoložky Lary Croft. Společnost Square Enix spustila teaser stránku, kde si nepohlídala informace. Díky kódu víme, že se hra bude skutečně jmenovat Shadow of the Tomb Raider a vyjde 14. září letošního roku.

„Shadow of the Tomb Raider bude klimatické finále první kapitoly Lařina dobrodružného života. Vyjde 14. září 2018,“ píše se v kódu teaser stránky. V kódu je napsáno climatic, ale možná jde jen o překlep a má to být climactic, tedy vyvrcholení celého příběhu. Víme, že restart byl od začátku plánován jako trilogie.

Snad se zítra dozvíme, na jaké platformy hra vyjde. Očekáváme PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Název máme tedy potvrzený, o něm se spekulovalo už loni v létě. Pokud budeme nepotvrzeným informacím věřit, tak nás Shadow of the Tomb Raider zavede do Mexika a k Mayským pyramidám.

Připomeňme, že dobrodružství Lary Croft bylo v roce 2013 úspěšně restartováno, ale bohužel hra nesplnila prodejní očekávání Square Enix. Z toho důvodu bylo pokračování s názvem Rise of the Tomb Raider nějakou dobu exkluzivně na Xboxu One a Xboxu 360 – Microsoft z části financoval vývoj. Poté vyšlo na PC a nakonec se dočkali i majitelé PlayStationu 4. Nevíme, zda to stejné čeká i tento díl.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama