Shadow of Tomb Raider čeká další DLC
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of Tomb Raider čeká další DLC

Shadow of Tomb Raider čeká další DLC

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S podtitulem The Nightmare a bude k dispozici 22. ledna.

Reklama

Práce na loňském Shadow of Tomb Raider stále nekončí a během včerejšího dne byl ohlášen další přídavek pro plnou hru tentokrát s názvem The Nightmare. Jedná se již o třetí DLC, které je součástí season passu, po DLC The Forge a The Pillar. DLC by mělo vycházet 22. ledna pro všechny platformy.

Podle dostupných informací, které máme k The Nightmare k dispozici, můžeme soudit, že hra pravděpodobně dostojí svému jménu a Lara bude čelit svým nejhorším nočním můrám. Na obrázku, který doprovází samotné oznámení, totiž stojí v hluboké noci před Croft Manor, jehož nádvoří je plné náhrobků. Slavnou archeoložku bude čekat naprosto nová hrobka, kde se pokusí získat silnou a tajemnou zbraň. Aby se k ní však dostala, musí čelit svým nepřátelům z minulosti, padlým přátelům a také sama sobě. Bojovat bude proti nepřátelům, kteří jí budou povědomí, ale ve skutečnosti tomu tak nebude.

Pokud stále váháte nad tím, jestli nová Lara bude tou správnou hrou pro vás, nic vám nebrání vyzkoušet si zdarma trial verzi, ve kterém se zúčastníte v Mexiku oslav dne smrti. Jedná se o pouhý start celé hry, určitě vám ale může pomoct při rozhodování.

Shadow of Tomb Raider čeká další DLC
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama