Shadow of War čekají čtyři expanze
Middle-earth: Shadow of War Novinka Shadow of War čekají čtyři expanze

Shadow of War čekají čtyři expanze

Michal Burian

Michal Burian

15

První, s názvem Slaughter Tribe, vyjde už v listopadu. Poslední v květnu 2018.

Reklama

Společnost Warner Bros zveřejnila detaily a trailer o dodatečném obsahu, který je součástí Expansion Passu akční adventury Middle-earth: Shadow of War (recenze). Na hráče čekají hned čtyři expanze, které přinesou do hry nový obsah.

V listopadu vyjde Slaughter Tribe Nemesis expanze a v prosinci rozšíření Outlaw Tribe Nemesis. Oba balíčky spojuje jedna věc, nové skřetí klany. První jmenovaný přinese hrůzostrašný klan Slaughter, který podnikl invazi do Mordoru. Druhý potom klan Outlaw. V obou případech se dočkáme nových misí, epických a legendárních skřetů, tribal showdownů a divokých bitev.

Během února dorazí příběhová expanze Blade of Galadriel. V ní budeme hrát za elitní vražedkyni Eltariel, známou také jako Blade of Galadriel, s níž se můžeme pustit i do hlavního příběhu.

Poslední DLC se jmenuje Desolation of Mordor Story a je v plánu na květen. V tomto rozšíření se zhostíme role Baranora, kapitána Minas Ithil, jenž přežil demisi města. S Baranorem se vydáme na nové dobrodružství, při němž budeme čelit nové hrozbě v podobě skřetů.

Expansion Pass se prodává za 40 euro, v přepočtu 1099 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama