Shadow Tactics: Blades of the Shogun Novinka Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko's Choice má datum vydání

Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko's Choice má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC

Připomeňte si v novém traileru události původní hry.

Reklama

Vývojáři z německého studia Mimimi Games sice už pracují na nové hře pod kódovým označením Süßkartoffel, ale už několik měsíců také víme, že vzniká standalone DLC pro hru Shadow Tactics: Blades of the Shogun, která je výrazně proslavila, přestože nešlo o jejich prvotinu. U rozšíření Aiko's Choice jsme dosud věděli jen přibližné okno vydání, které bylo stanoveno na prosinec. Včera ale vyšel nový trailer a společně s ním jsme se dozvěděli také konkrétní datum vydání.

Nebudeme už muset čekat dlouho, Aiko's Choice totiž vyjde 6. prosince, zatím ale pouze na PC. Rozšíření bude dostupné na Steamu, GOG i EGS a ke stažení bude k dispozici od 19:00 našeho času v den vydání. Bohužel jsme se ještě nedozvěděli cenu, takže DLC si momentálně můžete maximálně přidat do wishlistu.

Připomenu, že v rozšíření nás čekají tři nové mise na úplně nových mapách a k tomu tři kratší "mezihry". Příběh se bude točit okolo mistryně kamufláže Aiko a odehrává se ještě před koncem původní hry.

Nakonec jen dodám, že jde skutečně o standalone DLC a k zakoupení nemusíte vlastnit základní hru, přesto je však její odehrání maximálně doporučeno. Pokud ale z nějakého důvodu nechcete a bude vám stačit rychlé shrnutí, můžete se podívat na již zmíněný trailer, jenž perfektně poslouží také hráčům, kteří titul dohráli už před delší dobou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama