Shadow Tactics: Blades of the Shogun Novinka Shadow Tactics: Blades of the Shogun dostanou samostatné rozšíření

Shadow Tactics: Blades of the Shogun dostanou samostatné rozšíření

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

Nového obsahu se dočkáme 5 let po vydání původní hry.

Reklama

Poměrně nečekaná informace se objevila hned na začátku jarní Future Games Show. Studio Mimimi Games, které má na kontě Shadow Tactics: Blades of the Shogun a loňské Desperados 3, totiž chystá samostatnou expanzi pro prvně jmenovanou hru, jež vyšla už v roce 2016.

Rozšíření nese podtitul Aiko's Choice a jak už název napovídá, zaměřuje se na jednu z hlavních postav původní hry – Aiko. Podle vývojářů jde o mistryni kamufláže, která dokáže zmást své nepřátele tím, že se převleče za gejšu. Aiko si myslela, že svůj starý život nechala za sebou, ale ze stínů se vynořil nový nepřítel, který je hluboce svázán s její minulostí. Společně se svými přáteli se tak vydá na cestu porazit jej.

Rozšíření se bude spouštět samostatně a nebudete k němu potřebovat základní hru, ačkoli vývojáři doporučují, abyste nejdřív celou hru prošli. Obsahovat má tři velké hlavní mise a tři kratší "mezihry".

Expanze Aiko's Choice vyjde pouze na PC a stane se tak někdy na konci roku 2021. Rozšíření už najdete na Steamu, kde si jej můžete přidat do wishlistu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama