Shadow Tactics: Blades of the Shogun je Commandos s ninjama
Shadow Tactics: Blades of the Shogun Novinka Shadow Tactics: Blades of the Shogun je Commandos s ninjama

Shadow Tactics: Blades of the Shogun je Commandos s ninjama

Michal Burian

Michal Burian

2

Rýsuje se nám velmi zajímavá taktická akce, která by mohla překvapit a hlavně potěšit fanoušky série Commandos.

Reklama

Sérii Commandos si oblíbil nejeden hráč. Pokud pátráte po něčem podobném, tak upřete zrak na dnes oznámenou hru Shadow Tactics: Blades of the Shogun od studia Mimimi Productions (The Last Tinker: City of Colors), na které dohlíží vydavatelská společnost Daedalic Entertainment.

Titul byl oznámen na GDC a slibuje real-time taktické bitvy se stealth prvky ve starověkém Japonsku, v období Edo (rok 1615). To je doba, kdy tamní zemi vládli šógunové, ninjové a samurajové. Vy budete mocným šógunem, který stoupá k moci a chce do celé říše přinést mír. V boji proti vzpouře budete mít k dispozici pět specialistů s mimořádnými schopnosti pro atentáty, sabotáže a špionáže.

Součástí vašeho týmu bude agilní ninja Hayato, dokáže eliminovat nepřítele jednoho po druhém ze stínu. Samuraj Mugen disponuje větší silou a nezalekne se ani větší skupinky nepřátel. Na úkor síly má horší pohyblivost. Třetím do pranice je gejša Aiko, mistrně maskování a rozptylování. Potom tu máme lovkyni jménem Yuki s pastmi a nejstaršího člena - Takuma, který si poradí s nepřáteli na dálku.

Hráč bude muset klást velký důraz na své členy a pečlivě zvažovat jejich možnosti, aby zvládl náročné mise. V potaz budete muset brát jednotlivé členy, stejně tak prostředí a další věci. Samotné bitvy budou probíhat v reálném čase, kdy budete mít k dispozici širokou škálu taktických možností. Naštěstí se vše bude hrát z klasického 3D top-down pohledu, takže budete mít o všem krásný přehled.

Vývojáři jinak tvrdí, že hra nabídne 13 misí, které projdete zhruba za 25 hodin.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun vyjde na konci letošního roku ve verzích na PC/Mac, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama