Shao Kahn se představuje v Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 Novinka Shao Kahn se představuje v Mortal Kombat 11

Shao Kahn se představuje v Mortal Kombat 11

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bonusová postava pro předobjednávky. Plus unikl seznam všech bojovníků.

Reklama

NeatherRealm Studios pokračují v představování postav, na které se můžeme těšit v nadcházející krvavé bojovce Mortal Kombat 11. Dalším v pořadí je Shao Kahn, bonusový bojovník určen pro předobjednávky.

Shao Kahn je císař Outworldu a prezentuje se dost brutálně, ale zároveň nechybí humor. Jak jsme u Mortal Kombat zvyklí, i Kahn má zajímavé útoky, kterými rozdrtí svého soupeře.

Zároveň unikl seznam všech bojovníků. Na screenshotu vidíme jejich výběr. Doposud víme o: Kitana, Liu Kang, Kung Lao, Jax, Noob Saibot, Kotal Kahn, Jacqui Briggs, Cassie Cage, Erron Black, Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Kano, Kabal, D’Vorah, Jade, Johnny Cage a nových postavách Geras, Cetrion a The Kollector (+ Shang Tsung jako DLC). K nim se přidají Milena, Sub-Zero a Frost z Mortal Kombat: Armageddon. Chybí ovšem Reptile. V dalších dnech tak můžeme čekat oficiální představení zbývajících hrdinů/hrdinek.

Pod obrázkem ještě launch trailer, který dnes vyšel.

Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna letošního roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Shao Kahn se představuje v Mortal Kombat 11
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama