Shaquille O’Neal hvězdou NBA 2K18
NBA 2K18 Novinka Shaquille O’Neal hvězdou NBA 2K18

Shaquille O’Neal hvězdou NBA 2K18

Michal Burian

Michal Burian

5

Nejnovější díl basketbalu od 2K vyjde v září letošního roku.

Reklama

Sportovní divize společnost 2K odhalila nejnovější díl basketbalu. NBA 2K18 vyjde 19. září letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hvězdou se stal legendární Shaquille O’Neal, kterému se přezdívá Shaq. V profesionálním světě basketbalu působil 19 let, od roku 1992 do 2011.

Pokud jste se těšili, že Shaqa budete mít na krabičce hry, tak vás malinko zklamu. O’Neal bude zdobit pouze dvě legendární edice - v dresu Los Angeles Lakers, s nimi vyhrál tři tituly. Legendární edice vám kromě obsahu navíc zajistí, že si NBA 2K18 budete moci zahrát o čtyři dny dříve, tedy 15. září. Basketbalista na obal standardní edice zatím odhalen nebyl.

Legendární edice bude rozdělena na normální a zlatou. V případě normální legendární edice získáte navíc in-game předměty v podobě 100 000 VC, 20 MyTEAM balíčků (včetně Guaranteed Shaq Card a Team2K Card), Shaq Attaq Shoes, dresy a oblečení Shaqa a mistrovský prsten. Fyzicky budete mít ještě plakát, pět Panini karet a exkluzivní samolepky. Cena této edice byla stanovena na 100 dolarů.

Za 130 dolarů se bude prodávat legendární zlatá edice. U té bude dalších 150 000 VC (celkem 250 000), dalších 20 MyTEAM balíčků a Shaq’s Jersey Collection.

Obě legendární edice bude možné zakoupit fyzicky i digitálně ve verzích pro PS4 a Xbox One, zatímco pro Switch budou jen fyzicky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama