Sherlock bude v remaku The Awakened neznámým géniem
Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Sherlock bude v remaku The Awakened neznámým géniem

Sherlock bude v remaku The Awakened neznámým géniem

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mladý detektiv plně důvěruje své mysli, ale i ta ho může zradit.

Reklama

Nové hře od ukrajinského studia Frogwares se na Kickstarteru opravdu daří. Kampaň byla spuštěna ve čtvrtek a požadovaná částka se vybrala za přibližně 6 hodin. Nyní už je Sherlock Holmes The Awakened na více než dvojnásobku a pomalu se blíží k druhému stretch goalu. Na něj ale autoři nečekali a zveřejnili nové podrobnosti, které přibližují hlavní postavu chystaného titulu, ta se bude totiž od originálu v mnohém lišit.

Remake je zasazen několik let po událostech Chapter One. Sherlockovi je 25 let a oproti předchozí hře má být sebevědomější. Stále jde však o mladého detektiva, který je geniální ("vždy nejchytřejí člověk v místnosti") a věří, že vše lze vysvětlit racionálně. Plně důvěřuje své mysli, jenže ta ho může zradit. Vývojáři už dříve upozorňovali na to, že Sherlock bude ve hře postupně šílet.

Sherlock bude v remaku The Awakened neznámým géniem

Holmes je navíc jako detektiv ještě neznámý a lidé si ho začínají všímat teprve na lokální úrovni. První velký případ ho čeká právě v The Awakened, kde se také pořádně rozvine jeho vztah s doktorem Watsonem. Ten už s ním sice nějakou dobu bydlí, ale autoři tvrdí, že stále nejsou vyloženě přátelé. Výše si můžete prohlédnout koncepty toho, jak má Sherlock v nové hře vypadat.

Sherlock Holmes The Awakened vyjde v příštím roce na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama