Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Sherlock Holmes The Awakened má datum vydání

Sherlock Holmes The Awakened má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra je gold a už si ji můžete předobjednat.

Reklama

Ukrajinští vývojáři ze studia Frogwares to tentokrát opravdu neměli lehké. I přes všechny problémy spojené s ruskou invazí se jim však titul Sherlock Holmes The Awakened povedlo dokončit v rekordním čase, za necelý rok. Dnes totiž ohlásili, že je hra gold a připravena na vydání.

V novém traileru bylo oznámeno také samotné datum, Frogwares ho stanovili na 11. dubna, kdy titul zamíří prakticky na všechny myslitelné platformy – PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Zároveň byly spuštěny předobjednávky, hru si můžete pořídit ve třech edicích.

Standardní verze za 39,99 € obsahuje pouze základní hru, Deluxe edice s cenovkou 49,99 eur nabízí ještě balíček vedlejších úkolů a 6 exkluzivních outfitů. V nejvyšší Premium edici za 54,99 €, která je však na rozdíl od předchozích dvou verzí exkluzivní pro PC, pak kromě již zmíněných benefitů najdete ještě digitální artbook a soundtrack. Všichni hráči, kteří si předobjednají jakoukoli ze tří verzí, obdrží ještě 3 bonusové outfity pro Sherlocka i doktora Watsona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama