Sherlock Holmes The Awakened slaví na Kickstarteru úspěch
Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Sherlock Holmes The Awakened slaví na Kickstarteru úspěch

Sherlock Holmes The Awakened slaví na Kickstarteru úspěch

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Požadovaná částka se vybrala za 6 hodin, vývojáři už přidávají stretch goals.

Reklama

Studio Frogwares ve čtvrtek spustilo crowdfundingovou kampaň na Kickstarteru po svou nadcházející hru Sherlock Holmes The Awakened. A ukrajinský tým mohl rychle slavit, protože požadovaná částka 70 000 € se vybrala za přibližně 6 hodin. Tím to ale nekončí a autoři krátce nato oznámili, že začnou přidávat tzv. stretch goals.

V pátek jsme se dočkali odhalení prvního z celkových pěti. Konkrétně jde o funkci zvanou Metagame, která vás odměňuje za pečlivé vyšetřování například outfity, koncept arty a dalšími předměty. Požadovaná částka byla 110 tisíc dolarů, čehož podporovatelé dosáhli ještě tentýž den.

Vývojáři tak zveřejnili druhý cíl – 160 000 dolarů. Při dosažení této částky se můžeme těšit na hratelné pasáže za Johna Watsona. Ty už jsou sice ve fázi prototypu, ale Frogwares říkají, že bez finanční pomoci se do hry nejspíš nedostanou. V době psaní článku je vybráno něco přes 125 tisíc dolarů a do konce kampaně zbývá 28 dnů.

Sherlock Holmes The Awakened míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Hra vyjde v příštím roce, podle data na Kickstarteru dokonce už v únoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama