Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Sherlock Holmes The Awakened v novém videu

Sherlock Holmes The Awakened v novém videu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se máme na 15 hodin zábavy, souboje budou tentokrát chybět.

Reklama

Sherlock Holmes The Awakened byla vůbec první hrou v rámci této, dnes již poměrně bohaté série od Frogwares. V ukrajinském studiu nyní vzniká její remake, který přinese spoustu vylepšení a překopání celého příběhu. Byl oznámen už v létě, přičemž krátce nato uspěl v kampani na Kickstarteru. Od té doby jsme se dočkali pár trailerů a nyní přišli vývojáři s novým videem, jež představuje hru jako takovou.

Došlo samozřejmě na připomenutí toho, co už víme. Jde o detektivní adventuru, kde se Sherlock setká s Cthullu. Budeme prozkoumávat částečně otevřené lokace či používat myšlenkový palác. Sherlockův postup nicméně postupně ubíjí jeho postupné šílení z okolního prostředí. Těšit se prý máme na příbližně 15 hodin herní doby.

Vývojáři říkají, že už jsou ve finální části vývoje a hra by měla vyjít v únoru či březnu příštího roku. Tedy alespoň pokud nenastanou další komplikace, protože část vývojářů nyní působí v armádě či jinak pomáhá v rámci aktuální války. Autoři tak ještě jednou poděkovali všem, kdo studio podporují, ať už hraním her, psaním zpráv či finančním příspěvkem.

Nad rámec videa se pak Frogwares ještě vyjádřili na konto soubojů, které byly novou mechanikou v minulé hře z této série, jež nesla podtitul Chapter One. Vyjasnili nicméně, že v The Awakened pro souboje nebylo místo, a ve hře je tedy nenajdeme. Má se soustředit pouze na horor a vyšetřování.

Sherlock Holmes The Awakened míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Hru si můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama