Shrnutí pátečního streamu Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Shrnutí pátečního streamu Call of Duty: Black Ops 3

Shrnutí pátečního streamu Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

Tvůrci přiblížili prostřednictvím traileru bonusovou mapu The Giant a také rozbalili Juggernog edici hry.

Reklama

Za námi je již třetí a předposlední páteční stream Treyarchu. Ten byl na rozdíl od předchozích streamů zaměřený výhradně na zombíky. Zombie mód si u hráčů získal velkou oblibu a většina z nich si Call of Duty od toho studia nedokáže bez nemrtvých představit. Na úvod nám Treyarch promítl celou historii zombíků, od začátku ve World at War až po Black Ops 3.

Pozornosti se dočkala bonusová mapa The Giant, ke které vyšel nový gameplay trailer. The Giant může být veteránům série povědomá, jelikož se jedná o předělávku původního Der Riese z World at War. Opět se podíváme do nacistického výzkumného zařízení v Polsku na konci války. Mapa navazuje na události poslední zombie mapy z Black Ops 2, Origins. Vrací se také původní postavy: Dempsey, Nikolai, Takeo a Richtofen.

I přesto, že se jedná o pouhou předělávku, bude mít The Giant důležité místo v hlavním zombie příběhu (na rozdíl od Shadow of Evil, což je nekanonická záležitost). Najdeme zde nové easter eggs a také nový nespecifikovaný způsob vyprávění. Treyarch zároveň s tím potvrdili, že hlavní příběh bude pokračovat v nadcházejících čtyřech DLC.

The Giant lze získat zakoupením Season Passu nebo sběratelské edice hry. Mapa ani Season Pass nejsou dostupný pro konzole PS3 a Xbox 360. U dodatečného obsahu pro nové Call of Duty se ještě pozastavíme. Stejně jako tomu bylo u předchozího dílu, tak i zde budou součástí DLC předělané mapy z World at War a prvních dvou Black Ops. Samozřejmě nepůjde jen o vizuální záležitost, design map bude uzpůsoben tak, aby vyhovoval novému systému pohybu.

Ještě před zahájením vysílání vypustil obchod GameStop video, které láká hráče na multiplayerovou mapu Nuk3town. Ta bude přístupná pouze hráčům, kteří si hru přeobjednají. Opět, jak už je zvykem, je toto záležitost PC a konzolí současné generace.

Kromě nového traileru a povídání o zombících také vývojáři rozbalili speciální Juggernog edici hry. Ta obsahuje Season Pass, bonusový in-game obsah, kartičky se životopisy specialistů, tácky pod pití a také mini ledničku ve tvaru Juggernog automatu ze zombie módu. Pátek 30. října proběhne poslední večerní stream, o týden později vychází už plná hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama