Silent Hill: Ascension startuje. Fanoušky nemile zaskočil
Silent Hill: Ascension Novinka Silent Hill: Ascension startuje. Fanoušky nemile zaskočil

Silent Hill: Ascension startuje. Fanoušky nemile zaskočil

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

První epizody jsou venku.

Reklama

Vývojáři ze studia Genvid Entertainment odvysílali první epizody Silent Hill: Ascension. Spíše než o hru jde o streamovaný interaktivní seriál, který mohou diváci ovlivňovat v přímém přenosu. Fanoušky nemile překvapila vizuální stránka i agresivní monetizace.

Vizuální prezentace nového Silent Hillu není přitažlivá.
Vizuální prezentace nového Silent Hillu není přitažlivá.

Silent Hill: Ascension se vysílá od 1. listopadu, vždy 45 minut od dvou hodin v noci našeho času. První epizody jsou tak už venku. Zhlédnout je můžete i zpětně na stránkách titulu nebo v aplikacích pro iOS a Android. Epizody přibývají každý den a reflektovat mají rozhodnutí publika. To využívá k ovlivňování příběhu především takzvané influence points, které může uplatnit při rozhodování postav.

Body se dají získávat za angažování v hromadných quick-time-eventech, řešení puzzlů, výrazně jsou provázány také se season passem. Právě monetizace má titulem prostupovat skrz na skrz. S dostatkem investovaných bodů vlivu se může vaše vytvořená postava dočkat camea přímo v jedné z epizod.

Ohlasy mluví o nepříliš povedeném příběhu i prezentaci, úroveň grafiky můžete posoudit sami z přiloženého videa. Atmosféra hororu je nahrazena atmosférou „streamu na Twitchi“, k čemuž přispívá i výrazné chatovací okno. Ačkoli Ascension poběží ještě několik měsíců, už teď se jeví jako výrazné zklamání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama