Simulátor Spintires se dočká dalšího očekávaného updatu
Novinka Simulátor Spintires se dočká dalšího očekávaného updatu

Simulátor Spintires se dočká dalšího očekávaného updatu

ElementGamer

ElementGamer

3

Vývojáři na svou hru nezapomněli a pravidelně ji aktualizují.

Reklama

Před několika měsíci jsme vás informovali, že se vydavatel hry, Oovee Games, příliš nepohodl s vývojářem, Pavelem Zagrebelnyjem. Problémy se ale vyřešily, dluhy byly splaceny a tvůrci opět tvrdě pracují na zlepšení hry. Ta to totiž nemá jednoduché a bohužel ji neminul ani neduh v podobě častých a nepříjemných bugů. Vývojáři na podobné problémy ihned zareagovali a v komunitním příspěvku na Steamu se svěřili se seznamem změn, které v poslední době do hry přinesli.

Kromě četných oprav, předělávek a nových vozů, jako třeba B-66, B-131 nebo C-4310, nás čeká ještě slíbená podpora Steam Workshopu. Bohužel ve zmíněné zprávě také stojí, že tým momentálně docela prořídl, a tak studio čekalo důležité rozhodnutí. A to zda update vypustit do světa co nejdříve, i přes to, že není tak úplně stabilní a editor spolu s podporou Workshopu nejsou plně dokončen, nebo sdělit fanouškům, že si musí chvíli počkat na plnohodnotnou aktualizaci.

Nakonec se rozhodli pro první možnost. Uvidíme, jak se to celé vyvine a jestli si s tím vývojáři nakonec poradí. My jim určitě držíme palce, protože samotná hra rozhodně není špatná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama