Skandinávie do Euro Truck Simulatoru 2 obsahuje 14 přístavů
Euro Truck Simulator 2 Novinka Skandinávie do Euro Truck Simulatoru 2 obsahuje 14 přístavů

Skandinávie do Euro Truck Simulatoru 2 obsahuje 14 přístavů

Michal Burian

Michal Burian

5

Trajekty jsou nedílnou součástí dopravy po Skandinávii. Modely lodí, trajekty a přístavy mají odpovídat realitě. Přitom ale není síť tak hustá jako v reálném světě.

Reklama

S připravovanou expanzí Scandinavia se v Euro Truck Simulatoru 2 hráči podívají do nových míst, kde narazí nejen na známé památky, ale také novinky. Území Skandinávie bude ve hře obsahovat celkem 14 nových přístavů, kde se budete moci nalodit na trajekt.

„Trajekty jsou nedílnou součástí dopravy po Skandinávii,“ říkají tvůrci ze studia SCS Software a dodávají, že modely lodí, trajekty a přístavy budou přesně odpovídat realitě. „Strávili jsme spoustu času tím, abychom měli vše do detailů - mnoho přístavů v expanzi má velikost celých měst, které můžete vidět v ETS2.“

„Dopravní síť po moři vám umožní použít alternativní spojení mezi jednotlivými místi ve Skandinávii a dalších území na mapě. Na trajekt se můžete nalodit i v Polsku a ve Spojeném království. Zároveň jsme chtěli zabránit zneužívání systému trajektů, který by hráčům umožnil rychlé a nenáročné přesouvání po mapě bez nutnosti řídit. Síť trajektů tak není záměrně tolik hustá jako ve skutečném světě.“

Expanze Skandinávie zatím nemá stanovené přesné datum vydání ani cenu. My pro vás chystáme rozsáhlý rozhovor s SCS Software nejen o ETS2, ale především o American Truck Simulatorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama