Skenování obličeje v NBA 2K15 má své mouchy, vytváří děsivá monstra
NBA 2K14 Novinka Skenování obličeje v NBA 2K15 má své mouchy, vytváří děsivá monstra

Skenování obličeje v NBA 2K15 má své mouchy, vytváří děsivá monstra

Michal Burian

Michal Burian

25

Technologie má řadu problémů a není vůbec snadné naskenovat svůj obličej do hry.

Reklama

2K Sports v nadcházejícím NBA 2K15 lákají na revoluční technologii, která má pomocí Xbox One Kinectu nebo PlayStation kamery u PS4 umožnit naskenovat váš obličej a vytvořit 3D model, s kterým pak můžete prožít napínavé basketbalové zápasy. Technologie byla ve videích prezentovaná v dobrém světle, novináři ale zjišťují, že má své mouchy a není to s ní vůbec jednoduché.

V traileru (nahoře) vypadá skenování velmi snadno. Novináři s ním ale spokojeni nejsou. Po zapnutí hry byli vyzváni, aby si vytvořili svou postavu. Spousta z nich byla nadšena a zároveň zvědavá jak skenování přesně funguje. Ani po několika pokusech se jim ale nedařilo vytvořit 3D model, který by odpovídal předloze. Místo toho vznikají děsivá monstra, která by se spíše hodila do nějaké hororové hry nebo filmu se zombíky.

Při skenování jste vyzváni, abyste pohnuli hlavou zleva doprava. I přesto, ale nevzniklo nic normálního, jak reportuje Chris Pereira z GameSpotu.

Jak se sami můžete přesvědčit, technologie skenování má své mouchy. Uvidíme, zda ji dokáže 2K Sports vylepšit prostřednictvím patche nebo to vzdají a pokusí se systém upravit a vytasí se s ním v dalším díle, případně jiné hře.

Další výtvory

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama