Skladatel potvrdil Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Skladatel potvrdil Far Cry 4

Skladatel potvrdil Far Cry 4

Michal Burian

Michal Burian

25

Pravděpodobně nevěděl, že o něm nemůže mluvit. Bohužel s detaily se nesvěřil. Co Ubisoft vlastně o novém Far Cry zatím prozradil?

Reklama

Skladatel Cliff Martinez proslul především prací na velkolepém filmu Drive od režiséra Nicolase Windinga Refna. Teď se ale připomněl v souvislosti s akcí Far Cry. V rozhovoru pro Lost in the Multiplex uvedl Martinez, že se podílí na hře s názvem Far Cry 4.

Ubisoft pokračování skvělého Far Cry 3 z loňského roku ještě oficiálně neoznámil, avšak už mnohokrát se vývojáři z Montreálu nechali slyšet, že chtějí další díl. To dává smysl, Far Cry 3 totiž úspělo jak u recenzentů tak samotných hráčů (přes 5 milionů prodaných kusů).

Samotný senior viceprezident pro marketing a obchod to také potvrdil: "Jsme nadšeni z Far Cry 3. Je to skvělá značka, která zaslouženě získala uznání, takže připravujeme další díl. Více vám o něm řekneme již brzy," řekl pro GameSpot v červenci 2013.

Tony Key v interview následně řekl, že věří, že dnešní hráči chtějí méně lineární zážitky, což byl jeden z důvodu proč se Ubisoft rozhodl vytvořit Far Cry 3 v otevřeném světě se spoustou možností a voleb. "Myslím, že otevřený svět může představovat budoucnost v hraní her. Je to místo, do něhož jsme investovali obrovskou část našich zdrojů, protože věříme, že je to přesně to, co spotřebitelé chtějí."

Far Cry 3 vyšlo na konci loňského roku, vývoj mělo na starost Ubisoft Montreal. Třetí díl FPS série se pochlubil otevřeným světem zasazeným na tropický ostrov, kde jste v kůži hlavního protagonisty Jasona Brodyho bojovali o život a o záchranu svých přátel. Hře jsme v recenzi udělili 9/10.

Na jaře letošního roku pak následoval poněkud netradiční spin-off Far Cry 3: Blood Dragon, kterého se za dva měsíce v digitální podobě prodalo 500 tisíc kusů. Jde o šílenou kybernetickou řežbu z 80. let. Ta si od nás odnesla 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama