Skladba hry Scarlet Nexus a novinky ze série Yakuza a NieR
Scarlet Nexus Novinka Skladba hry Scarlet Nexus a novinky ze série Yakuza a NieR

Skladba hry Scarlet Nexus a novinky ze série Yakuza a NieR

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ústřední skladba hry Scarlet Nexus pochází od kapely The Oral Cigarettes.

Reklama

Scarlet Nexus

Jak se dalo předpokládat, objevily se na letošním Tokyo Game Snow i nějaké ty novinky o hře Scarlet Nexus. Jednou z nich je i nový trailer, ve kterém je nám představena ústřední skladba Dream In Drive od kapely The Oral Cigarettes.

Níže najdete zmíněný kompletní trailer, i když by se dalo říct, že jde spíš o hudební videoklip. Kromě kapely samotné si můžete všimnout prostřihů na jednotlivé postavy, prostředí a také na další nepřátele, se kterými se budete muset vypořádat.

Vaší největší zbraní budou ve hře Scarlet Nexus psychokinetické schopnosti. Díky nim můžete zvedat, rozbíjet a házet na své nepřátele různé předměty nebo jejich kusy a vytvářet tak účinná útočná komba.

Část hry se ale bude soustředit na průzkum futuristické japonské krajiny, která v sobě nezapře inspiraci z klasických anime a západního sci-fi. Zároveň na vás čeká komplexní příběh plný mezilidských vztahů, odvahy a hrdinství vytvořeného tvůrci hry Tales of Vesperia.

Akce Scarlet Nexus je vyvíjena pro konzole PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One a také pro PC.


Yakuza

Podle zprávy na serveru Variety, plánuje Sega společně s 1212 Entertainment a Wild Sheep Content natočit hraný film založený na videoherní franšíze Yakuza. Produkci filmu mají na starost Erik Barmack, Roberto Grande a Joshua Long. Wild Sheep Content aktuálně hledají autory scénářů.

"Yakuza nám nabízí nové hřiště, kde do jedinečného prostředí můžeme vložit poutavé příběhy se složitými postavami, které mohou diváci vidět málokdy," uvádí 1212 ve svém prohlášení. "Sága Kazumy Kiryu má již v sobě zabudovanou filmovou přitažlivost - směs kinetické akce s komediálními výbuchy, několika prolínajícími se dějovými liniemi a poutavou cestu k osobnímu vykoupení."

Doba, kdy by se mohl film začít promítat, nebyla zmíněna.

Sega zároveň oznámila, že 27. září ve 20:00 JST během vysílání Sega Nama na Tokyo Game Show 2020 Online oznámí úplně nový díl Yakuzy. K oznámení došlo prostřednictvím tweetu Ayany Tsubaki, ale tweet je již z nějakého neznámého důvodu odstraněn, nicméně je stále viditelný v mezipaměti Googlu. Představení nové Yakuzy budete moci sledovat na kanálech YouTube, Niconico, Periscope.

V popis live streamu Sega Nama sice nebylo přímo uvedeno, že půjde o nový díl, pouze že to budou "nejnovější informace týkající se série Yakuza, ale následný tweet to pak potvrdil.

Skladba hry Scarlet Nexus a novinky ze série Yakuza a NieR

NieR Re[in]carnation

Společnost Square Enix oznámila vydání mobilní hry NieR Re[in]carnation ve verzi pro zařízení iOS a Android v Severní Americe a v Evropě. Zároveň Squre Enix spustil provoz oficiálního anglického Twitter a Facebook účtu.

Aktuálně je k dispozici předběžná registrace japonské verze pro iOS prostřednictvím App Store a pro Android přes Google Play. App Store uvádí datum vydání 23. prosince, ale tyto data vydání nejsou na App Store vždy konečná.


NieR Replicant ver.1.22474487139...

Další novinkou ze série NieR je oznámení společnosti Square Enix a vývojářů z Toylogicu ohledně vydání hry NieR Replicant ver.1.22474487139... Ta vyjde v Japonsku a Asii pro PlayStation 4 a Xbox One 22. dubna 2021 a 23. dubna pro PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím Steamu pro PC v Severní Americe a v Evropě.

Kromě standardní edice bude v prodeji také speciální White Snow Edition, která obsahuje kopii NieRu Replicant ver.1 .2247448713..., sadu odznáčků Grimoire (Grimoire Weiss, Grimoire Noir a Grimoire Rubrum), sadu sedmi knih obsahující mluvený scénář hry (budou zabaleny ve speciálním pevném pouzdru s obalem od návrháře postav Akihiko Yoshidy), kolekce dvou disků s nově upravenou hudbou ze hry NieR Replicant ver.1.22474487139..., steelbook s kresbou od ilustrátora Kazumy Kody a sběrtelský box. Zajímavé je, že japonský box art pochází od Akihira Yoshidy, zatímco severoamerický a evropský box art je od Kody Kazumy.

Předobjednávky digitální verze nabízí na všech platformách jako odměnu mini soundtrack, dynamické téma a avatara u PlayStation 4 a tapety na PC.

Japonská verze oznámení zde.

NieR Replicant ver.1.22474487139... je aktualizovanou verzí NieRu Replicant, dříve vydaného pouze v Japonsku. Jde o jedinečný prequel mistrovského NieRu: Automata s moderním upgradem, oživenými vizuální prvky, fascinujícím příběhem.

Hlavním protagonistou je mladý muž, žijící ve vesnici daleko od civilizace. Jeho sestra Yonah ale onemocněla nevyléčitelnou nemocí Black Scrawl a tak se spolu s podivnou mluvící knihou Grimoire Weiss vydává hledat Sealed verše.

Za tím prequelem stojí původní tým včele s režisérem Yoko Tarou (třeba Drakengard nebo NieR: Automata), skladatelem Keiichi Okabem (Tekken, Drakengard a NieR: Automata) a producentem Yosuke Saitou (Dragon Quest X a NieR: Automata).

Podívejte se výše na nový trailer a níže na první záběry ze hry, na zprávu od vývojářů a nové screenshoty.


NieR: Automata

Poslední zpráva se týká přímo hry NieR: Automata. Celkové celosvětové dodávky a digitální prodeje tohoto titulu totiž přesáhly krásné číslo 4,85 milionu.

NieR: Automata poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 23. února 2017, následovala 7. března PlayStation 4 verze v Severní Americe a 10. března v Evropě. PC verze byla uvolněna přes Steam celosvětově 17. března a verze pro Xbox One o rok později 26. června 2018. V únoru 2019 pak byla celosvětově vydána pro PlayStation 4 a pro PC edice Game of the YoRHa Edition.

Skladba hry Scarlet Nexus a novinky ze série Yakuza a NieR

Zdroj: Bandai Namco, Sega, Tweet, Games Talk, Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama