Skončil vývoj VR střílečky Farpoint
Farpoint Novinka Skončil vývoj VR střílečky Farpoint

Skončil vývoj VR střílečky Farpoint

Michal Burian

Michal Burian

2

Na dobrodružství ve virtuální realitě láká příběhový trailer.

Reklama

Studio Impulse Gear úspěšně dokončilo vývoj first-person střílečky Farpoint, která vyjde 16. května na PlayStation VR. Zároveň byl zveřejněn nový trailer, zaměřil se na příběhové pozadí.

Ve Farpoint ztroskotáte na nezmapované mimozemské planetě, kde máte k dispozici jen základní výbavu, která vás musí udržet naživu. Vašim úkolem je najít havarovanou vesmírnou stanici, zvanou Pilgrim, a spolu s její posádkou se dostat domů.

V průběhu hry se naučíte pracovat s celým arzenálem primárních a sekundárních zbraní, prozkoumáte okolí a odhalíte tajemství pozoruhodné anomálie, která může za vaše uvěznění na této planetě.

Společně s hrou Farpoint se bude prodávat i speciální ovladač, takzvaný zaměřovací. V zásadě představuje zbraň, kterou budete držet v ruce. Podle Sony má poskytnout přesné zaměřování. Každý váš pohyb je sledován integrovanými pohybovými snímači a vestavěnou světelnou koulí. Ta spolupracuje s kamerou PlayStationu.

Farpoint předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk za 1399 Kč/44,99€, nebo rovnou můžete koupit hru s balení se speciálním ovladačem za 2349 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama