Skončilo testování GOG Galaxy, klient vyšel ve finální verzi
Novinka Skončilo testování GOG Galaxy, klient vyšel ve finální verzi

Skončilo testování GOG Galaxy, klient vyšel ve finální verzi

Michal Burian

Michal Burian

3

Nahrání uložených pozic do cloudu, úsporný režim, ukazatel fps a mnoho dalšího.

Reklama

Po téměř dvou letech testování se CD Projekt rozhodl spustit finální verzi svého klienta GOG Galaxy a zároveň vydat důležitý patch s číslovkou 1.2.

Než se podíváme na novinky, které aktualizace do GOG Galaxy přidala, je vhodné zmínit, že klient není povinný, hry z GOG.com můžete nainstalovat a hrát i bez něj. CD Projekt si ale slibuje, že se GOG Galaxy rozšíří mezi hráče. Ty mohou lákat možnosti, které klient nabízí.

Patch 1.2 naučil GOG Galaxy spoustu užitečných funkcí. Jednou z nich je Universal Cloud Saves. Umožňuje nahrávat uložené pozice ze všech her do cloudu a poté si je stáhnout. Jde o dobrou zálohu v případě, kdy vám odejde harddisk. Funkci Universal Cloud Saves podporují všechny tituly, včetně takových kousků jako je Planescape: Torment, Dragon Age Origins, Heroes of Might & Magic III nebo Vampire: the Masquerade Bloodlines.

V GOG Galaxy nechybí režim šetření procesoru, zdroje a životnosti baterie při hraní, to se bude hodit zejména při hraní na notebooku. Potěšit vás také může ukazatel frekvence snímků za sekundu, pořizování screenshotů, achievementy, chat, notifikace, ukazatel odehraného času, nastavení maximální rychlosti stahování a další věci, včetně možnosti deaktivovat nejnovější patch u své hry a vrátit se tak k předchozí verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama