Skull and Bones přišlo už o třetího kreativního šéfa
Novinka Skull and Bones přišlo už o třetího kreativního šéfa

Skull and Bones přišlo už o třetího kreativního šéfa

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra je stále v nedohlednu.

Reklama

Na statusu Skull and Bones se nic nemění. Námořní akce postavená na soubojích z Assassin's Creed IV: Black Flag stále nemá po množství odkladů datum vydání a srpnovou uzavřenou betu přijali hráči spíše chladně. Teď opouští tým Ubisoftu Singapur, který za hrou převážně stojí, kreativní šéfka titulu Elisabeth Pellen. S informací přišel magazín Kotaku.

„Před pěti lety přišla Elisabeth Pellen do singapurské pobočky Ubisoftu s úkolem restartovat kreativní směřování hry Skull and Bones. To se jí podařilo a tým nyní naplňuje její vizi a přináší hráčům jedinečný zážitek z námořního akčního RPG,“ zní vyjádření Ubisoftu pro Kotaku. Podle vydavatele je změna v této fázi vývoje běžná.

Zdroje Kotaku tvrdí opak – Pellen, od roku 2018 třetí kreativní vedoucí projektu, měla vydržet na svém místě přinejmenším do konce roku. Místo toho se stěhuje do centrály v Paříži.

Skull and Bones se poprvé odhalily na E3 2017, vyjít měly už následující rok. Místo toho zažily přinejmenším jeden kompletní restart a několik proměn vize. Po mnoha odkladech přišla s oznámením uzavřené bety naděje, že hra dorazí v dohledné době, konzolová varianta testování byla ale na poslední chvíli zrušena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama