Skull and Bones slibuje kruté pirátské dobrodružství na moři
Novinka Skull and Bones slibuje kruté pirátské dobrodružství na moři

Skull and Bones slibuje kruté pirátské dobrodružství na moři

Jan Kalný

Jan Kalný

25

Jde o jakési „pokračování” námořních soubojů z Assassin's Creed IV: Black Flag. <strong>Doplněno o další a detailnější informace. A ano, hra nabídne i singleplayer.</strong>

Reklama

Pamatujete se před lety, když v Assassin's Creed IV: Black Flag byly námořní souboje? Spousta hráčů si je oblíbila. Bylo to něco nového a svěžího. V novějších dílech už jsme se jich ale nedočkali, takže na to musí Ubisoft jinak. Tím „jinak” je Skull and Bones.

Skull and Bones slibuje epické, drsné námořní a pirátské dobrodružství, plné plundrování a soubojů na Indickém oceánu. Mezi největší přednost hry má patřit dynamický ekosystém, který reaguje na všechno, co hráč udělá a kde bude vaším úkolem se stát tím nejlegendárnějším, největším a nejobávanějším pirátem široko daleko.

Kromě toho má hra nabízet multiplayer a PVP mód, kde můžete bojovat sami, spojit se s ostatními hráči a bojovat spolu. Je důležité, abyste mistrně ovládli vítr ve svůj prospěch. Ve Skulls and Bones navíc bude i robustný RPG systém a bez taktizování na moři moc nevydržíte.

Hráči navíc budou moci vytvořit pirátské gangy a spolu se vydat vstříc silnějším protivníkům. Ve hře bychom také měli potkat Nizozemskou Východoindickou společnost. Kromě úpravy vašeho piráta si budete moci upravovat i vaší loď. Lodě přitom budou mít různou úlohu. Mezi odhalené archetypy lodí patří Fregata, která se hodí na ochranu spolubojovníků, držení území a ovládání bojiště. Druhým typem je Brigantina, která je zase perfektní k útoku. Třetím odhaleným typem je Sloop-of-War, hodící se na dálku a k podpoře spolubojovníků. Každá z lodí by měla nabízet bohaté možnosti úpravy a vylepšení.

I přes to, že by mělo dojít na nějaké interakce na souši, většina hry se má odehrávat právě na vaší lodi. Ale to nejlepší na konec: údajně bychom se měli dočkat i singleplayeru s příběhem. Oficiální web se o něm moc nerozepsal, ale údajně nemá jít jen o bonus vedle multiplayeru a zároveň bychom v něm měli potkat ikonické postavy.

Bohužel hra vyjde až na podzim příštího roku. Zatím musí postačit výše zmíněné informace, trailery, gameplay videa a několik screenshotů. Na webu hry se zároveň můžete zaregistrovat do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama