Skyrim odhaluje hollywoodský voice cast
Skyrim Novinka Skyrim odhaluje hollywoodský voice cast

Skyrim odhaluje hollywoodský voice cast

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Bethesda vypustila do éteru úplný seznam herců a dabérů, kteří nám budou v chystaném fantasy RPG TES V: Skyrim pomáhat slintat na klávesnici.

Reklama

Jako prvního tu máme Christophera Plummera, dvojnásobného výherce cen Emmy, který si vezme roli Arngeira, moudrého starce, jenž žije v osamocení na nejvyšší hoře světa Skyrim. Následuje jej Max Von Sydow v roli Esberna, agenta řádu Čepelí, jenž se snaží zbavit své posedlosti legendárním drakem Alduinem. „Naučí vás, jak kontrolovat epické zlo v každém z nás,“ dodává studio.

Joan Allen si odbude svoji premiéru jako Delphine, jedna z posledních přeživších členů řádu Čepelí, kteří kdysi složili přísahu sloužit Císaři. Stejně jako hráč se bude snažit odhalit tajemství draků.

Do týmu patří také Vladimir Kulich (Smoking Aces) jakožto Ulfric Stormcloak, Claudia Christian (Babylon 5) v roli Legate Rikke a nakonec Diane Louise Salinger (Carnivale), Renee Victor (Weeds) či George Coe (Transformers 2), kteří se vžijí do desítek obyvatel země.

„Bylo neuvěřitelné spojit v týmu tolik skvělých herců,“ řekl Todd Howard. „Když začínáte projekt, uděláte si seznam těch, koho do něj chcete povolat. Ale aby se všichni skutečně přidali, to se povede málokdy. Nemůžeme se dočkat, až si to hráči zažijí na vlastní kůži.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama