Skyrim s ENB módem vypadá lahůdkově
Skyrim Novinka Skyrim s ENB módem vypadá lahůdkově

Skyrim s ENB módem vypadá lahůdkově

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Myslíte si, že už Skyrim nemůže graficky vypadat o nic lépe? Pak možná zapomínáte na věrnou komunitu fanoušků a grafické módy, jeden z nich si nyní představíme.

Reklama

Určitě máte v živé paměti bravurní práci na titulu Deus Ex: Human Revolution, kterou jsme vám před nějakou dobou ukazovali. Na svědomí ji má Boris Vorontsov, autor série grafických módů ENBSeries, která posloužila základem skvělému módu ICEnhancer pro titul Grand Theft Auto IV. Nyní vypustil do oběhu svou první verzi grafického módu pro Skyrim, který si můžete stáhnout ze stránek Skyrim Nexus.

ENBSeries používá několik vrstev post-processing efektů a přizpůsobení barevné palety, což ve výsledku zjemňuje textury a barvy, dělá stíny sytější a černější a celkově převádí grafickou stránku do více pohádkové oblasti. Mód také používá unikátní SSAO metodu, která se nejspíše silně podepíše na systémových požadavcích. V případě, že nemáte nijak silné železo se tedy doporučuje tuto funkci vypnout.

V novince se můžete podívat na video, znázorňující grafická vylepšení módu, a také několik screenshotů. Tak co, jdete do toho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama