Skyrim si zahrajete i s PSVR
Skyrim Novinka Skyrim si zahrajete i s PSVR

Skyrim si zahrajete i s PSVR

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Bethesda v případě virtuální reality netroškaří. Podobně jako v případě Falloutu 4 pro HTC Vive půjde o plnohodnotnou hru.

Reklama

Jak se zdá, Bethesda opravdu věří trendu virtuální reality a rozhodla se podělit aktuálně dostupné platformy rovným dílem. Zatímco včera oznámený Doom VFR bude k dispozici pro HTC Vive i PlayStation VR a Fallout 4 VR jen pro HTC Vive, The Elder Scrolls V: Skyrim bude pro změnu jen pro PSVR. Ano, i Skyrim si můžete zahrát s headsetem virtuální reality, jak bylo oznámeno na tiskové konferenci Sony na E3.

Podobně jako v případě Falloutu 4 platí, že Skyrim VR nabídne plnohodnotnou hru, v níž nebudou chybět ani oficiální přídavky, tedy Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn. Tvůrci slibují, že byla hra upravena tak, aby ve virtuální realitě nabídla nevídaný pocit hloubky a měřítka a abyste se do ní mohli co nejvíc ponořit.

S Falloutem 4 VR je shodný i fakt, že zatím není jasné, jestli se Skyrim VR někdy podívá i na další platformy. Hra každopádně vyjde letos v listopadu a je ve vývoji ve studiu Bethesda Game Studios.

Skyrim je navíc ve vývoji i pro Nintendo Switch. Loni jsme se také dočkali remasteru pro PC, PS4 a Xbox One, do něhož budete moci v létě za pomoci programu Creation Club kupovat a stahovat nový, pečlivě kontrolovaný obsah vytvořený vývojáři i komunitními tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama