Skyrim zítřka: Kinect, adopce a krocení draků?
Skyrim Novinka Skyrim zítřka: Kinect, adopce a krocení draků?

Skyrim zítřka: Kinect, adopce a krocení draků?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Todd Howard na nedávné tiskové konferenci DICE 2012 odhalil velmi chutné perspektivy titulu The Elder Scrolls V: Skyrim.

Reklama

Po dokončení titulu si vývojářský tým vzal celý týden na vymýšlení a realizaci všemožných nápadů, postřehů a novinek, které by se podle jednotlivých členů měly objevit ve hře. Jedinou podmínkou bylo umístění nápadu přímo do hry. Sám Howard podotknul, že se v zásadě jedná o hrátky a volný čas a je absolutně neznámé, zda se něco z toho dostane do budoucích DLC přídavků či updatů. Jedná se ale o oficiální nápady studia, a tak je tu velká pravděpodobnost, že se toho přecejen dočkáme.

Nápady zahrnují zcela opodstatněné novinky, jako je nová animace vody, změna ročních období, zpomalené opakovačky killů, stavění vlastních domů či přidání goblinů. Najdou se ale i šílenější vychytávky, jako je přidání možnosti „pilotovat“ draky, upírské pití krve, adopce, vlkodlaci (tedy medvědlaci) a jiné. Video ale vydá za více než tisíc slov, takže se podívejte na bravurní sestřih a podělte se s námi o své dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama