Sledgehammer Games pracují na Modern Warfare
Call of Duty Novinka Sledgehammer Games pracují na Modern Warfare

Sledgehammer Games pracují na Modern Warfare

Michal Burian

Michal Burian

11

Myslí si to herní analytik, čemuž dopomáhají podivné šarády na oficiálních stránkách studia.

Reklama

Analytik Mike Hickey se domnívá, že studio Sledgehammer Games (složeno především z bývalých zaměstnanců Visceral Games, autoři Dead Space či Dante's Inferno) převzalo otěže týmu Infinity Ward a v současné době se věnuje vývoji třetího dílu Call of Duty: Modern Warfare.

Hickey si myslí, že Modern Warfare 3 vyjde ve fiskálním roce 2011, který pro Activision končí 31. března 2012: "Věřím, že Call of Duty: Modern Warfare 3 bude uvolněno ve fiskálním roce 2011. Pravděpodobně na něm pracuje Sledgehammer Games a může se prodat více než 18 milionů kusů."

Zde je nutno připomenout, že tým Sledgehammer Games měl podle dřívějších zpráv od vydavatelství Activision pracovat na CoD, který by se řadil do žánru akčního dobrodružství. Na stránkách studia se však nedávno objevilo, že v současné době vyvíjí Call of Duty FPS.

Je tedy dost pravděpodobné, že tvůrci hororového Dead Space a Dante's Inferno převzali Modern Warfare sérii od Infinity Ward, které se potýká s problémy – nejprve odešli zakladatelé studia a později i 50 procent zaměstnanců.

Více informací o dalším Call of Duty se dozvíme po chystaném Black Ops. Kompletní odhalení očekáváme v příštím roce na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama