Sledujte bitvu ve For Honor ze všech stran
For Honor Novinka Sledujte bitvu ve For Honor ze všech stran

Sledujte bitvu ve For Honor ze všech stran

Michal Burian

Michal Burian

12

360 stupňové video je určeno pro všechny, Sony ho doporučuje sledovat s headsetem PlayStation VR <strong>+ pre-load veřejné bety</strong>.

Reklama

U francouzské společnosti Ubisoft jsme si zvykli, že s blížícím se datem vydání své hry nás začíná čím dál více masírovat videi a informacemi. Stejně je to u středověké akce For Honor. Podívat se můžete na bitvu ze všech stran. Umožní vám to 360 stupňové video, které Sony doporučuje sledovat na konzoli PS4 s headset PlayStation VR. Dobrý zážitek budete mít ale i u monitoru, případně na moderním mobilu/tabletu.

Zároveň s videem byl spuštěn pre-load nadcházející veřejné bety. Ta proběhne od 9. do 12. února na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. V tomto testování bude k vyzkoušení nový mód. Jmenuje se Elimination a nebyl součástí nedávné uzavřené bety. V Elimination se proti sobě střetnou čtyři hráči proti čtyřem s cílem získat nejvíce výher, hrát se bude na pět výher. V tomto režimu nejsou žádné respawny. Krom něho nebudou chybět módy Duel, Brawl a Dominion, stejně tak bude pokračovat válka frakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama